Батькам на замітку: які категорій дітей зможуть влітку безкоштовно відпочити

Львівський виконавчий комітет прийняв рішення "Про заходи з організації і проведення оздоровлення та відпочинку дітей влітку 2016 року", повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

"Відповідно до прийнятого рішення управління освіти забезпечує відпочинком дітей у позаміських закладах оздоровлення та відпочинку "Старт" і "Ватра", які знаходяться у Сколівському районі і підпорядковані управлінні освіти", – зазначила в.о. начальника управління освіти ЛМР Зоряна Довганик.

В першу чергу будуть забезпечені відпочинком діти пільгових категорій:

Окрім того, відпочинком забезпечуються:

А також є одна зміна для дітей із захворюванням аутизму.

"Загалом кожен табір за одну зміну приймає в межах 110 осіб і передбачається, що за період оздоровлення відпочиває 870 дітей із загальноосвітніх навчальних закладів міста Львова", – додала Зоряна Довганик.

Перша зміна розпочинається 21 червня, одна зміна триває 14 днів і в кожному таборі по 4 зміни.

"Для дітей буде організований гарний, цікавий відпочинок. В першу чергу – це різноманітні майстер-класи, навчання, тренінги, походи", – додала Зоряна Довганик.

З міського бюджету передбачено лише харчування. Вартість харчування для дітей коливатиметься від 60 до 65 грн. на один день.

Проживання є безкоштовним. Табори підпорядковані управлінні освіти, тобто для дітей відпочинок є абсолютно безкоштовним. Лише батьки чи опікуни повинні привезти до табору і забрати.

Львів у новинах:

Дізнайся: чому у травні не буде гарячої води і збільшиться плата за газ 

Львівський програміст запропонував свої послуги в обмін на їжу 

У Львові шукають господаря загубленого той-тер'єра 

Последние новости