М'які крісла та сонцезахисні ролети: львівська залізниця показала потяг, відремонтований за 30 мільйонів

У регіональній філії "Львівська залізниця" на дільниці Львів–Трускавець запущено в експлуатацію капітально відремонтований електропоїзд ЕР2т. Про це повідомили у прес-службі "Львівської залізниці".

31 серпня цього року після капітального ремонту в моторвагонне депо Львів прибув електропоїзд ЕР2т у складі 10 вагонів. Це перша "електричка" за попередні три роки, яка пройшла капітальний ремонт. Ремонтні роботи виконали фахівці ПрАТ "Київський електровозоремонтний завод". Капітальний ремонт електропоїзда виконано з проведенням додаткових робіт для можливості його подальшої експлуатації на маршрутах регіональних поїздів.

Загалом на модернізацію та капітальний ремонт цього електропоїзда було витрачено понад 30 млн грн.

Нині оновлений електропоїзд задіяно в приміському русі на дільниці Львів–Трускавець для перевезення населення регіону та численних пасажирів, що прибувають на Львівщину з туристичною метою та на відпочинок і оздоровлення у м. Трускавець.

Крім того, введення в експлуатацію цього поїзда залізничники розглядають як один зі шляхів виходу зі складного становища, пов’язаного з вимушеним курсуванням електропоїздів у чотиривагонному складі, оскільки це дасть змогу збільшити кількість вагонів у приміському сполученні та сформувати підмінний поїзд для можливості відставляти інші електропоїзди на ремонт без зняття вагонів із графіка.

До кінця 2017 року Львівська залізниця планує капітально відремонтувати в заводських умовах ще один електропоїзд змінного струму ЕР9т-746. Нині цей електропоїзд уже перебуває на Київському електровозоремонтному заводі, триває погодження об’ємів робіт. Планується, що відновлений електропоїзд курсуватиме на дільницях Львів–Тернопіль, Львів–Здолбунів.

Дивись ще:

Відбулися переляком: у Львові п'яний водій протаранив Volkswagen 

Скандал: на Форумі видавців скасували презентацію книжки через погрози автору 

200 вакансій: у "Львівелектротрансі" шукають працівників 

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Последние новости