200 вакансій: у "Львівелектротрансі" шукають працівників

фото з сайту portal.lviv.ua

фото з сайту portal.lviv.ua

Транспорт та інфраструктура
13 вересня 2017 09:42

У Львівському комунальному підприємстві "Львівелектротранс" зараз не вистачає понад 200 працівників (водії трамваїв та тролейбусів, слюсарів),  повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Основна причина відсутності достатньої кількості водіїв – тривалий процес набору групи (навчання розпочинається при наявності групи від 10 осіб) і саме навчання (близько 6 місяців), яке здійснюється Службою зайнятості.

У результаті дискусії "Як привабити, залучити та втримати працівників?" сформувались наступні напрямки роботи, які допоможуть не лише залучити до роботи в ЛКП "Львівелектротранс" нових працівників, а й суттєво покращити імідж підприємства на ринку та втримати існуючий персонал:

Ребрендинг та реорганізація підприємства

Перегляд та покращення умов праці

Альтернативні методи пошуку персоналу

Профорієнтація та навчання, в т.ч. реформування процесу навчання

Комерційна діяльність підприємства, яка приноситиме додатковий дохід

Почати серію змін в роботі з персоналом представники "Львівелектротрансу" вирішили з таких напрямків:

Перегляд і покращення умов праці (оновлення матеріальної бази та рухомого складу, розробка та впровадження компенсаційних пакетів для працівників, внутрішніх рейтингів, можливість гнучкого графіку роботи та ін.)

Застосування альтернативних методів пошуку працівників на вакантні посади (періодичне проведення дня відкритих дверей, набір працівників серед мешканців навколишніх сіл, постійний ярмарок вакансій у центрі зайнятості, співпраця з пенетенціарною службою, брендований трамвай з інформацією про вакансії і т.д.)

Ребрендинг підприємства (підвищення престижу професії водія: промоційні відео, робота над брендом роботодавця та покращенням іміджу компанії на ринку).

"Підприємство сьогодні стоїть перед складними викликами і один з них – це кадровий резерв, який перебуває на критичній позначці. Однак, не залежно від обставин, потрібно рухатись вперед. Наша зустріч ще раз підтвердила, що людські ресурси у місті є, залишається лише задіяти правильні підходи до їхнього залучення.

Звісно, що одна така зустріч не вирішить усіх проблем з персоналом комунального підприємства. Та варто пам’ятати, що подорож в тисячу миль починається з першого кроку, і ми цей крок зробили разом", – зазначив Андрій Білий, в.о. директора ЛКП "Львівелектротранс".

Дивись ще:

До Польщі: Wizz Air вирішила частіше літати зі Львова до Вроцлава 

Дізнайся: як курсуватимуть львівські трамваї на вихідних 

Програма заходів: у Львові відбудуться дитячі велозабави

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах