В образі Лоліти: Христина Соловій презентувала новий кліп

Співачка Христина Соловій презентувала новий кліп на авторську пісню "Fortepiano". Композиція стала другим синглом її майбутнього альбому львівської співачки. 

За її словами, саунд для цієї пісні запевняє вона з продюсером Святославом Вакарчуком та саунд-продюсером Мілошем Єлічем шукали майже два роки. Режисерка кліпу Анна Бурячкова. Естетика кадру натхнена стрічками Вонга Карвая.

"Fortepiano" – найдорожча для мене пісня, одна з моїх перших авторських. Впродовж останніх двох років ми кілька разів її записували в студії, але щоразу результат мене розчаровував. Протягом тривалого часу у студіних дискусіях з Мілошем ми все ж дійшли єдиного бачення саунду, і, у підсумку, воно відповідає тому, що я заклала в пісню при написанні", - розповіла Христина Соловій.

Серед образів в кліпі можна вгадати Лоліту Набокова, про яку Христина Соловій писала дипломну роботу. Також у відео відчувається гротескний реалізм культового серіалу Девіда Лінча "Твін Пікс". Виробництвом кліпу займалася команда "Radioaktive Film".

Дивись ще:

Дивись: протеже Вакарчука презентувала кліп, знятий у Львові

6 найкращих кліпів, знятих у Львові (відео)

"Океан Ельзи" показав новий кліп на пісню "Мить" (відео)

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Последние новости