Стало швидше: скільки у Львові чекати на закордонний біометричний паспорт

Скільки чекати на закордонний паспорт у Львові.

Щотижня у Центрах надання адміністративних послуг Львова оформляють тисячу та видають 1,5 тисячі біометричних паспортів. Про це повідомляє .

Начальниця управління адміністрування Львівської міськради Мар'яна Дюганчук розповіла, що послуга видачі та оформлення закордонних біометричних паспортів не втрачає попиту серед львів'ян.

"Зараз у ЦНАПах звичайні паспорти видають тим, хто подавав документи на їх оформлення у період до 10 червня, а термінові – тим, хто подавав документи з 25 червня по друге липня. Відтак, терміновий біометричний паспорт у Львові можна отримати за три тижні", – розповіла Мар'яна Дюганчук.

За її словами, нині відстежується позитивна динаміка. Наразі протерміновано видачу 600 паспортів. Враховуючи показники минулих місяців, видача паспортів зараз є набагато інтенсивнішою. Щотижня у ЦНАПах міста оформляють тисячу та видають 1,5 тисячі біометричних паспортів.

Додамо, з 21 лютого замовити закордонний біометричний паспорт можна виключно за попереднім записом на офіційному сайті Львівської міської ради – "живу чергу" скасовано. В цій електронній черзі втричі збільшено кількість місць, і її оновлюють щотижня в понеділок.

"Жива черга", паралельно з електронною, діє на замовлення паспорта громадянина України у вигляді ID-картки.

Подати документи для оформлення паспорта громадянина України можна у територіальному підрозділі ЦНАП залежно від реєстрації місця проживання особи. Проте, подати документи для оформлення паспорта громадянина України для виїзду за кордон можна в будь-якому територіальному підрозділі ЦНАП Львова.

Адреси ЦНАПів:

Вартість оформлення закордонного паспорта в термін, не пізніше 20 робочих днів, становить 557, 32 грн, до 7 робочих днів – 810,32 грн.

Крім того, оформити біометричний паспорт можна у Центрах обслуговування громадян "Паспортний сервіс" та у підрозділах Державної міграційної служби України.

ДИВИВСЬ ЩЕ:

Цифра дня: скільки біометричних паспортів отримали львів'яни з початку року

За 15 хвилин: у львівських ЦНАПах запровадили нову послугу

Де саме: у передмісті Львова з’явиться ще один ЦНАП

Читайте всі новини на нашій сторінці в та в 

Последние новости