Де саме: у передмісті Львова з’явиться ще один ЦНАП

Новина - Події - Де саме: у передмісті Львова з’явиться ще один ЦНАП

Новина - Події - Де саме: у передмісті Львова з’явиться ще один ЦНАП

Події
21 вересня 2017 16:13

Незабаром мешканці смт. Брюховичі зможуть отримувати всі послуги "на місці" – для них відкриють Центр надання адміністративних послуг. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Як розповів директор ЛКП "Рембуд" Віктор Писаренко, в Головному управлінні Держгеокадастру у Львівській області вже погодили проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки, і тепер очікують рішення селищної ради Брюхович. Тоді зможуть розпочати роботи по зовнішніх мережах і провести експертизу на загальну вартість робіт. Адже вже раніше були розроблені ескізний і дизайнерський проекти, є архітектурні рішення, які пройшли громадські обговорення.

ЦНАП у смт. Брюховичі планують розмістити на 1-му поверсі 2-поверхової будівлі. Будувати його будуть за кошти міського бюджету Львова та за  енергоефективними технологіями – зі сендвіч-панелей та металевого каркасу. Загальна площа – 210 кв.м. На 1 поверсі надаватимуть послуги мешканцям – тут буде ЦНАП (передбачені послуги Міграційної служби з можливістю оформлення паспортів) та приймальня селищної ради Брюхович. Також частина 1 поверху буде використовуватись для медіатеки з можливістю проведення в теплу пору року відкритих зустрічей на літній терасі. А 2 поверх, площею 70 кв.м, використовуватиметься для різних зустрічей.

Дивись ще:

Рейтинг: які школи визнано на Львівщині кращими 

Екстазі, канабіс, амфетамін: у Львові біля шкіл продавали наркотики 

Допоможіть знайти: на Львівщині розшукують зниклого хлопчика

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах