Чекати недовго: коли відновлять ремонт Замарстинівської у Львові

У Львові відновлять ремонтні роботи на Замарстинівській.

З понеділка, 6 серпня, на вулиці Замарстинівській розпочнуть заміну колектора. Сьогодні, 1 серпня, під час апаратної наради у Львівській міськраді про це розповів виконувач обов’язків директора комунального підприємства "Львівавтодор" Роман Познанський. Про це повідомляє

"Минулої п’ятниці завершились роботи із укріплення фундаментів та цементації, зараз очікуємо набрання розчином міцності. З понеділка компанія "Онур" почне роботи із заміни колектора", – повідомив Роман Познанський.

Загальна вартість запланованого ремонту 84,5 мільйонів гривень – ділянки вулиці Замарстинівської від вулиці Гайдамацької до Торф’яної. Ремонт проводитимуть у два етапи: з вулиці Гайдамацької до вулиці Липинського, а згодом – з вулиці Липинського до вулиці Торф'яної.

Згідно з договором, завершити роботи мають за 22 місяці.

Замарстинівську закрили на ремонт ще на початку березня. Проте, підрядник відстав від запланованих робіт на вулиці Замарстинівській на два-три місяці. Зокрема, робітники виявили під шаром дорожнього покриття пливун, через що роботи на Замарстинівській призупинили на невизначений термін, а проект реконструкції відправили на доопрацювання.

ДИВИСЬ ЩЕ:

Схема об'їзду: у Львові перекриють вулицю Шота Руставелі

Створять велодоріжки, заборонять об’їзд: як зміниться вулиця Бандери у Львові

Стало безпечніше: на одному з львівських перехресть облаштували кільцевий рух

Читайте всі новини на нашій сторінці в та в 

Последние новости