Майже з нуля: де у Львові збудують нову дорогу

У Львові будують нову дорогу між вулицями Творча та Пластова.

У Львові збудують нову дорогу, яка з'єднає вулиці Творчу та Пластову. Про це повідомляє .

Сьогодні, 10 серпня, виконком Львівської міської ради надав  "Львіватодор" функції замовника на проектування та будівництво нової дороги, яка сполучатиме ці дві вулиці.

"Львівському комунальному підприємству "Львівавтодор" отримати вихідні дані для проектування, розробити у ліцензованих проектних організаціях та затвердити у встановленому порядку проектно-кошторисну документацію об’єкта", – йдеться у проекті рішення.

Начальник управління інженерного господарства міськради Львова Олександр Одинець розповів, як саме пролягатиме дорога достеменно буде відомо після проведення необхідних геологічних і геодезичних досліджень. Почати будівництво планують вже з 2019 року.

"Станом на сьогодні розроблено лише техніко-економічний розрахунок, обрано варіанти проходження траси. Надалі Львівавтодор визначить проектанта робіт, буде проводитись геологія, геодезичні дослідження та розроблятиметься проектно-кошторисна документація. Коли будемо вже знати потрібну суму, тоді й вирішуватимемо питання щодо фінансування. Вже наступного року будемо вирішувати питання щодо початку робіт", – розповів Олександр Одинець.

Він зазначив, що дорогу, яка з’єднає вулицю Пластову із Творчою, будуватимуть практично з нуля, тому завершать цей об’єкт не раніше ніж через рік, тобто орієнтовно у 2020 році.

Нагадаємо, що на початку 2018 року вулицю Пластову на ділянці від вулиці Богданівської до вулиці Бескидської почали ремонтувати. Тут замінять дорожнє покриття, водопровід, газопровід, напірну і дощову каналізацію, встановлять зовнішнє освітлення з енергоощадними світильниками.

ДИВИСЬ ЩЕ:

Забудь про затори: у Львові збудують нову дорогу

Стало безпечніше: на одному з львівських перехресть облаштували кільцевий рух

Де саме: у Львові збудують дворівневу розв'язку з кільцем

Читайте всі новини на нашій сторінці в та в 

Последние новости