Де саме: у Львові збудують дворівневу розв'язку з кільцем

У Львові збудують дворівневу розв'язку з кільцем.

У Львові збудують дворівневу розв'язку з кільцем.

Події
25 липня 2018 17:09

На вулиці Липинського у Львові збудують дворівневу розв'язку з кільцем. Про це повідомляє ZAXID.NET. Поруч, на території, обмеженій вулицями Лінкольна, Миколайчука та Липинського, планують збудувати спорткомплекс, семиповерховий готель та багаторівневий наземний паркінг.

Головний архітектор проекту Юрій Столяров пояснив, міськрада планує продовжити трамвайний маршрут №5 до розворотного кільця на Промисловій і для цього прокласти трамвайну колію по вулиці Лінкольна. А на перехресті вулиці Липинського та вулиці Промислової облаштують дворівневу транспорту розв’язку.

"Це інвестиційний проект Львівської міської ради. За планами, трамвайний маршрут №5 продовжать до розворотного кільця трамваю №6 і неподалік від цього місця збудують багаторівневий паркінг рампового типу, щоб гості міста могли залишити свої автомобілі і пересісти на трамвай. Паркінг буде на місці існуючого гаражного кооперативу, тож мешканцям навколишніх будинків дозволять паркуватись у ньому за пільговою ціною. Він матиме п’ять наземних проверхів і, мабуть, жодного або максимум один підземний, оскільки поруч протікає Полтва", – розповів Юрій Столяров.

Де саме: у Львові збудують дворівневу розв'язку з кільцем фото

На перетині вулиці Промислової і вулиці Липинського буде дворівнева транспортна розв'язка з кільцем. "На Липинського у тому місці буде шляхопровід, а під ним кільце, через яке проїжджатимуть трамваї", – зазначив він.

Зокрема, на вулиці Липинського побудують семиповерховий готель, а на вулиці Лінкольна неподалік багаторівневого паркінгу – чотириповерховий спортивний комплекс з відкритими майданчиками, який, спеціалізуватиметься на бійцівських видах спорту.

Візцалізація: ZAXID.NET

Візуалізація: ZAXID.NET

За словами Столярова, інвестора, якому віддадуть цю ділянку під будівництво, зобов’яжуть також відновити доріжки у сквері поряд. Ними користуватимуться мешканці навколишніх будинків і там зможуть бігати відвідувачі спорткомплексу.

Поки що не відомо, коли реалізують цей проект. Громадські слухання триватимуть до 23 серпня і тоді його має затвердити виконком. Після цього міськрада зможе шукати інвестора для майбутнього будівництва.

ДИВИСЬ ЩЕ:

З ліфтом і басейном: якою буде нова школа під Львовом

Де саме: у Львові будуватимуть школу та дитсадок

Зони для воркауту та вуличні тренажери: які майданчики відремонтують у Львові

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах