Візуалізація: у Львові реконструюють лісопарк "Білогорща"

У Львові реконструюють лісопарк "Білогорща". Фото: «Рутенія»

У Залізничному районі Львова реконструюють лісопарк "Білогорща". Проект реконструкції передбачає будівництво у парку дитячого майданчика "Бондарівське болото", скейт-парку, майданчиків "Дніпровські пороги", "Мармаси", "Цуманська пуща" та "Асканія".

Територія реконструкції займає понад 120 із загальних 189,2 гектарів парку.

У рамках проекту територію розчистять від самосівів, повалених, похилених, хворих та сухих дерев, прорідять підлісок. Наявне озеленення планують доповнити групами декоративних дерев та клумбами багаторічних чагарників та квітів, повідомляє .

Зокрема у проекті передбачили провести загальний благоустрій території:

Через лісопарк "Білогорща" проходить кільцева велодоріжка та "Стежка Здоров’я", а також стежка що веде до мікрорайону Білогорща. Парк має стати місцем для спокійного відпочинку та пікніків.

Візуалізація: tvoemisto.tv

Нагадаємо, частину парку планують реконструювати до кінця року. Перший етап передбачає відновлення головної алеї та висадження понад 1,7 тисяч дерев. Загалом на перші роботи передбачили 6,6 мільйонів гривень.

Додамо, на другому етапі, який впроваджуватимуть наступного року, передбачено прокласти доріжки парку, створити майданчик для вигулу собак, скейт-парк, велотрек та облаштувати місця для розведення вогнища.

ДИВИСЬ ЩЕ:

Біля зупинки: на Пасічній облаштують громадську вбиральню та відкриють кав'ярню

Що там буде: львівські депутати погодили реконструкцію трамвайного депо на Сахарова

Фотофакт: на Виговського у Львові облаштовують громадський простір

Читайте всі новини на нашій сторінці в та в 

Последние новости