Що там буде: львівські депутати погодили реконструкцію трамвайного депо на Сахарова

У Львові реконструюють депо на Вітовського

У Львові реконструюють депо на Вітовського

Події
20 вересня 2018 15:17

Депутати Львівської міськради погодили інвестиційний договір щодо реконструкції трамвайного депо на вулиці Вітовського, 57 та на вулиці Братів Тимошенків, 4. Цю ухвалу підтримали 43 депутати. Про це VG Львів повідомили у прес-службі міської ради Львова.

Відтак, ухвалою затвердили проект інвестиційного договору та проект договору оренди. Інвестору передали в оренду приміщення на вулиці Братів Тимошенків. Згідно з документом, роботи на об’єкті інвестор має виконати за власні та залучені кошти. Ціна договору — не менше 30 мільйонів гривень.

"Вартість об’єктів, які підлягають передачі за інвестиційним конкурсом, становить 40 мільйонів гривень. Інвестор планує вкласти на початковому етапі не менше, ніж 30 мільйонів гривень і орендна плата виключно за приміщення буде становити за 50 років близько 100 мільйонів гривень. Тобто це будуть кошти міського бюджету. Також інвестор буде сплачувати орендну плату за користування земельною ділянкою. Фактично найменша інвестиція, яку ми очікуємо, — понад 130 мільйонів гривень", — розповіла директорка юридичного департаменту Львівської міськради Гелена Пайонкевич.

Міський голова Анрдій Садовий зазначив, що місто зможе проводити будь-які заходи у цих приміщеннях.

Нагадаємо, 11 липня, на засіданні виконкому Львівської міської ради затвердили інвестора для відновлення трамвайного депо, розташованого на розі вулиць Сахарова-Вітовського. Згідно з рішенням конкурсної комісії щодо вибору інвестора для реалізації проекту "Реконструкція трамвайного депо з метою створення інноваційно-креативного простору" переможцем стала компанія "Lem Station".

Однак 19 липня, депутати Львівської міськради не проголосували за проект договору з інвестором про реконструкцію старого трамвайного депо на вулиці Вітовського. Тоді за відповідну ухвалу під час позачергового засідання сесії проголосували 25 депутатів з необхідних 33.

ДИВИСЬ ЩЕ:

Зазирни у майбутнє Львова: яким буде Замарстинівський парк після реконструкції

З метеостанцією і підсвіткою: біля львівської опери з’явиться сухий фонтан

Перелік: які дороги ремонтуватимуть у Львові цього року

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах