Там забрали — тут дали: подвір'я львівської ратуші замостять мозаїкою з інших вулиць

Подвір'я львівської ратуші замостять мозаїкою з інших вулиць

Внутрішнє подвір’я львівської ратуші замостять мозаїкою та колотим камінням з інших вулиць. Каміння вилучили під час реконструкцій вулиць Стуса, Личаківської, Лисенка та Богданівської. 

"Львівавтодор" передасть на баланс комунального підприємства "Ратуша-сервіс" 364 квадратних метри мозаїки, яку вилучили під час будівництва трамвайної колії на Сихів, та 93 квадратних метри мозаїки, отриманої при реконструкції вулиці Личаківської, повідомляє .

До того ж, департамент житлового господарства та інфраструктури має передати на баланс підприємства "Ратуша-сервіс" 23 квадратних метри мозаїки з вулиці Лисенка та 75 квадрвтних метрів колотого каменю, який вилучили під час реконструкції вулиці Богданівської. Матеріали зараз зберігають на території шляхово-ремонтних підприємств Галицького та Личаківського районів і мають використати для замощення внутрішнього подвір’я ратуші.

Нагадаємо, за умовами договору, підрядник спроектує дизайнерське рішення (візуалізацію) по влаштуванню ремонту та благоустрою внутрішнього дворика. Вартість робіт складає 1 мільйон 850 тисяч гривень.

ДИВИСЬ ЩЕ:

Візуалізація: у Львові реконструюють лісопарк "Білогорща"

Що там буде: львівські депутати погодили реконструкцію трамвайного депо на Сахарова

Біля зупинки: на Пасічній облаштують громадську вбиральню та відкриють кав'ярню

Читайте всі новини на нашій сторінці в та в 

Последние новости