Одягайся тепліше: якою буде погода у Львові цього тижня (12-18 листопада)

Якою буде погода у Львові цього тижня

Погода у Львові цього тижня стає подібною на справжню осінь. Температура повітря до кінця тижня чітко дасть зрозуміти львів'янам, що зима наближається.

У понеділок, 12 листопада, над Львовом протягом усього дня небо буде вкрите хмарами. Опадів не передбачається. Температура повітря — 5-11 градусів тепла.

У вівторок, 13 листопада, увесь день аж до вечора у Львові буде хмарно. Синоптики опадів не прогнозують. Повітря прогріється до позначки +9 градусів.

У середу, 14 листопада, від ранку до самого вечора у Львові небо буде вкрите хмарами. Нічний дрібний дощ до ранку стихне. Удень він піде з більшою силою, а до вечора послабшає. Температура становитиме +5 — +7 градусів.

У четвер, 15 листопада, протягом дня у Львові буде хмарно. Ввечері дрібний дощ, який затягнеться майже на весь день, припиниться. Повітря прогріється до +6 градусів.

У п’ятницю, 16 листопада, хмурий ранок у Львові зміниться ясним днем та безхмарним вечором. Без опадів. Термометр покаже всього +4 градуси. Ввечері можливий мороз.

У суботу, 17 листопада, ясна погода у Львові може ввечері змінитися на хмарну. Синоптики опадів не прогнозують. Однак холод — гарантують. Температура повітря зранку 5 градусів нижче нуля. Вдень повітря прогріється до +2 градусів.

У неділю, 18 листопада, протягом усього дня у Львові буде триматися хмарна погода. Вранці очікується дрібний дощ зі снігом, вдень і ввечері - дрібний дощ. Градусник показуватиме від 0 до +2 градусів, повідомляє .

Нагадаємо, у вівторок, 30 жовтня, Львів побив температурний рекорд другий день поспіль. За словами синоптиків, причиною високої температури є теплі повітряні маси, які насувались на Львівщину із Середземного моря.

ДИВИСЬ ЩЕ:

Нагріло: сьогодні Львів побив температурний рекорд

Не сиди вдома: куди піти у Львові цього тижня (5-11 листопада)

Осінь у місті: п'ять атмосферних локацій для прогулянок у Львові

Читайте всі новини на нашій сторінці в та в 

Підписуйтеся на нас в 

Последние новости