Приходь на виставу: зірці популярного українського серіалу збирають гроші на протез

У Львові проведуть благодійну виставу для збору коштів на протез і реабілітацію відомого актора Олеся Федорченка.

У Львові проведуть благодійну виставу для збору коштів на протез і реабілітацію актора театру Марії Заньковецької, зірки серіалу  "Догори дриґом" Олеся Федорченка. Благодійна вистава за твором Володимира Винниченка - вже цієї неділі на заньківчанській сцені. Це історія кохання головного героя, якого зіграє Євген Нищук, пише .

"Вистава сформована таким чином, що ми складаємо терпкі квіти каяття до ніг її величності Жінки. Бо у кожного мужчини в біографії є якісь моменти, які би він хотів згадати, але покаявшись і перепросившись перед жінкою", - розповів режисер драмтеатру імені Івана Франка Тарас Жирко.

Нагадаємою, влітку актор потрапив у ДТП на трасі Львів-Мукачево, поблизу села Тухолька. Мотоцикл наїхав на розлите мастило. Внаслідок цього мотоцикл занесло на зустрічний автобус. Тоді заньківчанин сильно травмував внутрішні органи, голову і пережив ампутацію ноги. Та вартісне лікування триває.

"Буде відповідний протез. Я не виключаю, що це буде досить складна штука. І якщо ми говоримо, що Олесь мусить продовжити своє життя на сцені, то я думаю, що це має бути пристрій високої якості. Я просто молю Господа, щоб він вийшов на сцену. І щоб всі втішилися і оплесками зустріли цього хлопця", - розповів директор театру ім. М. Заньковецької Андрій Мацяк.

ДИВИСЬ ЩЕ:

На місці загибелі відомого львівського співака сталася смертельна ДТП: фото і відео

Загинула миттєво: у мережу виклали відео смертельної ДТП на Соборній

Погані новини: труп немовляти, смерть патрульного, пожежа в автобусі й інші трагедії Львова за вихідні

Читайте всі новини на нашій сторінці в та в 

Підписуйтеся на нас в 

Последние новости