Львів'яни здають кров: як почувається після ДТП актор Олесь Федорченко

Актор Олесь Федорченко потрапив у моторошну ДТП

Актор Олесь Федорченко потрапив у моторошну ДТП

Події
18 липня 2018 14:33

Актор театру ім. Марії Заньковецької, зірка серіалу "Догори дриґом" Олесь Федорченко, який потрапив у моторошну ДТП, залишається у важкому стані.  Він без свідомості у реанімації. 

"Стан пацієнта важкий. Він без свідомості в реанімації на штучній вентиляції легень. Його до нас перевезли зі Сколівської центральної районної лікарні 16 липня. Усі операції, які потрібно було провести, уже зроблені. У нього важка комбінована травма, численні переломи. Лікарі борються за його життя", - розповів ZAXID.NET головний лікар 8-ї міської клінічної лікарні Василь Обаранець.

У соцмережах друзі Олеся Федорченка повідомили, що для нього потрібно здати кров. Людей, які відгукнулися на це прохання, немало. Як повідомив  в. о. головного лікаря Львівського обласного центру служби крові Ігор Горбаль, здало вже майже 30 людей. І люди продовжують здавати кров.

Окрім того, головний режисер театру Федір Стригун на своїй Facebook-сторінці повідомив про збір грошей для Олеся Федорченка. "Те, що сталося ще довго не буде збагненним! ще довго підбиратимуться правильні слова. Тому коротко: прекрасний актор та чудова людина Олесь Федорченко потребує термінової допомоги! Потрібна кров та гроші!", – написав Федір Стригун.

Нагадаємо, Олесь Федорченко потрапив у ДТП в неділю, 15 липня, на трасі Львів-Мукачево. Поблизу села Тухолька на калюжі розлитого мастила водій мотоцикла не впорався з керуванням та зіткнувся із зустрічним автобусом. У результаті зіткнення Олесь Федорченко отримав важку політравму та травматичну ампутацію ноги.

ДИВИСЬ ЩЕ:

Проштрикнув насмерть: на Львівщині автомобіль врізався у відбійник

Прокляте місце: біля ТРЦ "Форум" у Львові знову збили жінку

Загинула жінка: на Львівщині колесо вантажівки вилетіло на зупинку громадського транспорту

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах