Не їж там: мерія оприлюднила перелік небезпечних фаст-фудів Львова

Стало відомо, де у Львові небезпечно харчуватися

У Львові виявили 35 закладів швидкого приготування їжі, де немає централізованого водопостачання та каналізування. Сьогодні, 11 грудня, міськрада оприлюднила повний список таких місць, застерігаючи, що там небезпечно харчуватись. Про це  VG Львів повідомили у прес-службі Львівської міськради.

За словами заступника міського голови з питань житлово-комунального господарства Сергія Бабака, районним адміністраціям дали доручення обстежити заклади швидкого харчування, через неодноразові випадки отруєнь.

"Було виявлено 35 місць, де торгівля їжею швидкого приготування здійснюється у тимчасових спорудах (МАФах) без наявності централізованого водопостачання та каналізування і, при цьому, відсутні будь-які умови по дотриманню особистої гігієни працівників. Такі порушення встановлених законодавством гігієнічних вимог до виробництва та обігу харчових продуктів створюють загрозу життю та здоров’ю людей", – розповів Сергій Бабак.

За результатами перевірки Львівська міськрада надіслала лист у головне управління Держпродспоживслужби, щоб вони відреагували на виявлені порушення.

Перелік закладів:

ДИВИСЬ ЩЕ:

Смачно, аж нудить: ТОП закладів Львова, де масово труїлися відвідувачі

Отруїлися газом: у будинку на околиці Львова загинули троє людей

Пообідали: в таборі на Львівщині отруїлися діти

Читайте всі новини на нашій сторінці в та в 

Підписуйтеся на нас в 

Последние новости