Отруїлися газом: у будинку на околиці Львова загинули троє людей

Внаслідок отруєння чадним газом загинули троє людей

Внаслідок отруєння чадним газом загинули троє людей

Події
07 березня 2018 09:00

Внаслідок отруєння чадним газом у будинку на вул. Сигнівка, 46а ввечері у середу, 7 березня, загинули троє людей. Спершу "Гаряча лінія Львова" з посиланням на інформацію від рятувальників повідомила про одну смерть. Однак після перевірки правоохоронцями квартир сусідів, виявилося, що ще в одній квартирі були дві людини без ознак життя.

Речниця Нацполіції Львівщини Світлана Добровольська підтвердила ZAXID.NET, що поліція близько 19:30 отримала виклик на вул. Сигнівку, де виявили тіло чоловіка без ознак життя. Після прибуття на місце у квартирі на першому поверсі будинку поліцейські виявили мертвого чоловіка, а після перевірки сусідніх квартир з'ясувалося, що на другому поверсі також є тіла чоловіка та жінки.

Водночас "Гаряча лінія Львова" з посиланням на попередню інформацію від медиків та працівників газової служби зазначає, що смерть усіх трьох мешканців будинку спричинена отруєнням чадним газом.

"Обстеживши територію, правоохоронці вирішили перевірити самопочуття сусідів зверху, але там не відкривали двері і не відповідали на телефонні дзвінки. За допомогою великої драбини працівники газової служби дістались вікна другого поверху, де побачили нерухоме тіло чоловіка. Після цього було повідомлено ДСНС. Зайшовши в квартиру, рятувальники побачили два трупи – чоловіка та жінки, які попередньо, за словами медиків і газової служби, отруїлись чадним газом, що йшов через димохід", – повідомили у "Гарячій лінії Львова".

Згодом у Львівській міськраді уточнили вік загиблих, повідомивши, що в одній із квартир також виявили мертвого собаку.

Дивись ще:

Тюльпани залиш собі: феміністки готуються до восьмиберезневого маршу Львовом

Поїхали: "Укрзалізниця" збільшила кількість додаткових поїздів до 8 березня

8 березня у Львові: як працюватимуть банки та держустанови

Новини України та світу 7 березня

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

 

 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах