"Щоб краще дітей бачив": батько двох школярів пояснив, за що побив водія львівської маршрутки

У Львові батько двох школярів, побив водія маршрутки за те, що той вигнав дітей, які хотіли їхати без учнівського квитка.

У Львові батько двох школярів побив водія маршрутки через те, що той відмовився безкоштовно везти дітей і вигнав їх із автобуса. Про цей інцидент написав на своїй сторінці у Facebook сам Юрій Козак.

За його словами, водій маршрутки №43 відмовився безкоштовно везти школярів, бо ті не мали з собою учнівського посвідчення.

"Оскільки у сина при собі його (учнівського посвідчення, – прим. VG Львів) не було, водій сказав що на чолі у нього не написано, що він є школярем, зупинив маршрутку і вигнав його. Після дзвінків на "Гарячу лінію" я зрозумів, що необхідна особиста зустріч із водієм. І вона відбулась. Тепер у нього світить під правим оком, щоб краще дітей бачив, ну а мені світить ст. 125 К.К.України "Нанесення легких тілесних", – Козак.

Батько двох школярів пояснив, за що побив водія львівської маршрутки. Скріншот посту Юрія Козака.

Додамо, що у львівських маршрутках регулярно виникають скандали через відмову водіїв безкоштовно везти школярів. Водій автобусу №3А одного разу, навіть, відібрав у школяра учнівський квиток, а його колега з того ж маршруту вигнав з салону одразу 27 дітей. Розлючені татусі на водіїв маршруток Львова нападають вже теж не вперше.

ДИВИСЬ ЩЕ:

Є на помаду – шукай на квиток: водій львівської маршрутки вигнав школярку з учнівським

Щоб не плакать, я сміявся: добірка курйозів у львівських маршрутках

Вози повітря: у Львові всі пасажири вийшли з маршрутки через відмову водія везти пенсіонера

Читайте всі новини на нашій сторінці в та в 

Підписуйтеся на нас в 

Последние новости