Є на помаду – шукай на квиток: водій львівської маршрутки вигнав школярку з учнівським

Водій львівської маршрутки №51 відмовився безкоштовно вести школярку і нахамив пасажиру, який став на захист дівчинки. Фото умовне.

Водій львівської маршрутки №51 відмовився безкоштовно вести школярку і нахамив пасажиру, який став на захист дівчинки. Фото умовне.

Події
19 лютого 2019 09:06

У Львівській маршрутці відгримів черговий скандал за участі школярки і водія-хама.

Цього разу інцидент стався в автобусі, який курсує за маршрутом №51, на проспекті Чорновола. Один із пасажирів став на захист дитини, але після цього і йому перепало на горіхи. Чоловік розповів свою версію скандалу.

Водій маршрутки №51 переконаний, якщо школярка намалювала вуста помадою –повинна купувати квиток. Фото Юрій Боруцький.

Водій маршрутки №51 переконаний, якщо школярка намалювала вуста помадою –повинна купувати квиток. Фото Юрій Боруцький.

"Сьогодні став свідком, як водій тз ВС9430СХ, маршруту 51, відмовляв у проїзді дівчині, не зважаючи, що у неї був учнівський квиток. Зі словами: "На помаду у тебе гроші є, а сім гривень га проїзд немає?", водій зупинив автобус, відкрив усі двері і відмовлявся продовжити рух. На моє прохання залишити дитину в спокої, продовжити рух, а краще звернути увагу на гниль, що обліпила всі вікна і привести вікна та салон до належного санітарного стану, водій відповів “Ось візьміть і самі помийте!" – написав Юрій Боруцький у "Фейсбук" у спільноті "Варта-1.

Є на помаду – шукай на квиток: водій львівської маршрутки вигнав школярку з учнівським фото

"Хочеш їхати – плати 7 гривень і мий вікна", – десь приблизно так думає водій львівської маршрутки №51. Фото Юрій Боруцький.

Пасажир обурюється, невже після підняття вартості проїзду до семи гривень пасажири ще й повинні мити салони автобусів?!

"Двічі намагався поскаржитись на водія і на неналежний санітарний стан салону автобуса на сторінці "Гаряча лінія міста Львова", але її модератор ігнорує моє повідомлення", – додав Боруцький.

Додамо, що у львівських маршрутках регулярно виникають скандали через відмову водіїв безкоштовно везти школярів. Водій автобусу №3А одного разу, навіть, відібрав у школяра учнівський квиток, а його колега з того ж маршруту вигнав з салону одразу 27 дітей.

Нагадаємо, що з 1 лютого проїзд в усіх автобусах Львова подорожчав до 7 гривень. Проте, пенсіонери та інваліди третьої групи можуть їздити у львівських маршрутках безкоштовно. Проїзд у нічних маршрутках Львова не змінювали. Львів'яни негативно сприйняли інформацію про подорожчання проїзду. У відповідь, навіть, розпочали флешмоб #ДайтеКвитокЧелендж. Окрім того, зареєстровано електронну петицію з вимогою негайного впровадження у Львові електронного квитка. У випадку невиконання пасажири погрожують маршруткам ігнором. Також зареєстровані петиції з пропозицією підняти тариф на проїзд у міських маршрутках ще на 1-2 гривні (до 8-9 гривень) та введення плати для пенсіонерів (2 гривені).

ДИВИСЬ ЩЕ:

Щоб не плакать, я сміявся: добірка курйозів у львівських маршрутках

Відеошок: львівська маршрутка курсує із діркою в підлозі

Вози повітря: у Львові всі пасажири вийшли з маршрутки через відмову водія везти пенсіонера

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Підписуйтеся на нас в Іnstagram

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах