Весело було недовго: поліцейські розшукали "мінера" львівського залізничного вокзалу

Поліцейські розшукали "мінера" львівського залізничного вокзалу.

Недільного вечора 17 листопада на лінію чергової служби "102" надійшло повідомлення про замінування Головного залізничного вокзалу Львова.

Як повідомили у департаменті з питань цивільного захисту Львівської облдержадміністрації, поліцейські отримали це повідомлення близько 19:15. На місце ймовірного закладення вибухівки негайно виїхали вибухотехніки, кінологи й інші служби швидкого реагування.

"Завершено обстеження приміщень та території Головного залізничного вокзалу о 20:35. Евакуація не здійснювалася. Вибухового пристрою не виявили. Затримки руху поїздів не було", — йдеться у повідомленні.

Жартівнику, який надав неправдиве повідомлення, недовго довелося сміятися з власної недолугої вигадки. Правоохоронці швидко розшукали й затримали жителя Івано-Франківської області. Деталей затримання не повідомляється.

Нагадаємо, 14 листопада анонім повідомив про замінування кількох сотень, шкіл, садочків, лікарень, церков, будинків і торгових центрів у Львові.

Додамо, що вокзали, торгові центри, супермаркети і бізнес-центри у культурній столиці України впродовж останніх кількох років "мінують" масово і регулярно. За даними СБУ, ця інформація надходить з Росії. Але трапляються й українські мінери-жартівники. Так, у лютому львів’янка повідомила про замінування ресторану в центрі міста, бо її ніхто не кликав танцювати. А директор однієї з фірм "замінував" торговий центр у Львові, бо в нього вкрали сумку, набиту грішми. Дуже часто у місті Лева мінують школи й учні, які бояться контрольних, або просто нудьгують на перервах.

Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у 

Читайте всі новини у нашому каналі , додавайтеся у  і підписуйтеся на нас в 

Последние новости