Вкрали сумку, набиту грішми: директор "замінував" торговий центр у Львові

У Львові судили директора підприємства, який «замінував» торговий центр "Ашан".

У Львові судили директора підприємства, який «замінував» торговий центр "Ашан".

Події
12 квiтня 2019 10:01

У Львові судили директора одного з підприємств, який повідомив про замінування торгового центру "Ашан". Про це повідомляється в Єдиному державному реєстрі судових рішень. 

Як зазначається у матеріалах рішення суду, 16 січня 2019 року, приблизно о 17:16, перебуваючи на паркувальній зоні "Ашану", директор ТзОВ "Камаяр" зателефонував на номер "102" і повідомив завідомо неправдиву інформацію про загрозу вибуху через замінування супермаркету. 

Під час судового засідання чоловік пояснив пояснив, що того дня в післяобідній час, коли він перебував  на паркувальній зоні "Ашану", невідомий викрав з його сумки 40 тисяч гривень. 

"Виявивши крадіжку, він відразу ж з свого мобільного телефону зателефонував по номеру "102" та просив працівників поліції прибути на місце події. Оскільки працівники поліції не прибували, він впродовж півтори години, знаходячись на паркувальній зоні ТЦ "Ашан", здійснив зі свого телефону ще біля десяти дзвінків на номер "102", однак працівники поліції й надалі не приїхали на місце крадіжки. Будучи обуреним на таке ставлення до себе з боку працівників правоохоронних органів,  він ще раз зателефонував на номер "102" та сказав, що раз вони не приїжджають на крадіжку, то тепер нехай приїжджають на замінування і повідомив, що нібито  заміновано магазин "Арсен". Після цього поїхав до себе додому, куди через деякий час прибули працівники поліції та його затримали", – йдеться у суовому рішенні.

Призначаючи обвинуваченому покарання, Шевченківський  районний суд  Львова врахував, що чоловік вперше притягується до кримінальної відповідальності, у вчиненому щиро покаявся, позитивно характеризується за місцем проживання, має на утриманні трьох неповнолітніх дітей. Суд призначив йому покарання у вигляді двох років позбавлення волі. Проте звільнив засудженого від відбування покарання з випробуванням з іспитовим строком в один рік.  

ДИВИСЬ ЩЕ:

Ніхто не кликав танцювати: львів’янка повідомила про замінування ресторану в центрі

Не розгубилась: рівнянка розповіла, навіщо "замінувала" львівський вокзал

Евакуювали півтори тисячі людей: поліція затримала "мінера" львівських супермаркетів

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Підписуйтеся на нас в Іnstagram

 

 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах