Через коронавірус: Терновий Вінок Ісуса Христа привезуть у Західну Україну пізніше

Через високий рівень захворюваності на коронавірус Терновий Вінок Ісуса Христа на Тернопільщину привезуть пізніше.

Через високий рівень захворюваності у світі на коронавірус Терновий Вінок Ісуса Христа на Тернопільщину привезуть пізніше, ніж планувалося. Про це  Тернопільсько-Зборівська архиєпархія УГКЦ.

За словами архиєпископа і митрополита Тернопільсько-Зборівський УГКЦ Василія Семенюка, для Молитовного вшанування реліквії очікується велика кількість паломників, тому, щоб не наражати вірян на небезпеку, прийнято рішення спільно  з Абатством у Солемі (Франція) змінити дату прощі. 

Про точні дати обіцяють повідомити додатково.

Нагадаємо, до села Зарваниця унікальну реліквію, яка містить одну із колючок Тернового Вінка Ісуса Христа, мали привезти 26 березня – вперше за 100 років.

Коронавірус в Україні: карантин на Львівщині розпочався з Трускавця

Додамо, що що Терновий Вінець – одна із найбільших реліквій християнства. Це рослинний вінок з колючками, який згідно з Євангеліями, римські воїни поклали на голову Ісуса Христа під час наруги над Ним. Він тривалий час зберігався у Соборі Паризької Богоматері. Під час масштабної пожежі, яка сталася у Нотр-Дам де Парі у квітні 2019 року, Терновий Вінок став однією з небагатьох реліквій, які вдалося врятувати. 

Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у 

Читайте всі новини у нашому каналі , додавайтеся у  і підписуйтеся на нас в 

Последние новости