Видихай: на Львівщині відновили роботу дитсадків

На Львівщині відкривають дитсадки та заклади культури. Фото: blog.babymumz.com

На Львівщині, через послаблення карантину, дозволили відновити роботу дитячим садочкам. В області запрацюють дитсадки та заклади культури, окрім театрів та кінотеатрів. Відповідне рішення прийняла обласна комісія ТЕБ і НС. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

Як повідомили у Львівській облдержадміністрації, Львівська область перестала бути регіоном із значним поширенням Covid-19 та, відповідно до постанови уряду, підпадає під критерії послаблення карантину. Втім, є певні побоювання щодо роботи кінотеатрів та театрів.

За словами заступника голови обласної держадміністрації Іван Собко за підсумками комісії, в області дозволили роботу дитсадків незалежно від форми власності, а також закладів культури, окрім кінотеатрів та театрів. Дозволено відновити роботу інклюзивно-ресурсних центрів. Робота закладів громадського харчування та розважальних закладів залишається обмеженою у часі до 23:00.

Як повідомили у прес-службі Львівської міськради, про відкриття дитсадків у Львові міська комісія ТЕБ і НС говоритиме на засіданні сьогодні, 14 липня.

Нагадаємо, завдяки покращенню епідеміологічної ситуації у місті, у Львові вирішили послабити карантин – зокрема зняли обмеження щодо кількості відвідувачів в ресторанах та фітнес-центрах.

Последние новости