У Львові зняли обмеження щодо кількості відвідувачів в ресторанах та фітнес-центрах

У Львові зняли обмеження щодо кількості відвідувачів в ресторанах та фітнес-центрах. Фото: unsplash.com

У Львові зняли обмеження щодо кількості відвідувачів в ресторанах та фітнес-центрах. Фото: unsplash.com

Дозвілля та їжа
08 липня 2020 10:56

Завдяки покращенню епідеміологічної ситуації у місті, у Львові вирішили послабити карантин – зокрема зняли обмеження щодо кількості відвідувачів в ресторанах та фітнес-центрах. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

Відповідне рішення напередодні, 7 липня, прийняла міська комісія ТЕБ і НС.

«Враховуючи епідситуацію в місті і те, що ми насправді потрапили у зелену зону, відповідно до показників, які визначені постановою Кабміну, на засіданні міської комісії було прийняте рішення про послаблення карантинних заходів. В першу чергу, це стосується відновлення роботи готелів, закладів громадського харчування, спортивних закладів та залів, фітнес-центрів», — пояснила заступниця міського голови, очільниця штабу з питань протидії коронавірусу Галина Слічна.

Якщо раніше в середі закладу харчування та у фітнес-центрах могло водночас перебувати не більше 10 людей, то тепер ці обмеження зняті і ці заклади мають повне право повноцінно функціонувати.

У Львові також готуються до наступного етапу послаблення і впродовж цього тижня перевірятимуть, чи готові театри, кінозали театри та міські дитсадки відновлювати роботу. Це питання розглядатимуть вже 13 липня, враховуючи епідситуацію, яка буде у Львові та області.

Нагадаємо, 8 липня, у Львові та області загалом підтверджено 6562 випадки інфікування коронавірусом. З них 170 – летальні. На щастя, 974 мешканців Львівщини вже одужали від COVID-19.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах