Ховалась в закинутій будівлі: на Львівщині знайшли безвісти зниклу школярку

На Львівщині знайшли безвісти зниклу школярку. Фото: поліція Львівщини

Сьогодні, 14 вересня, у Радехівському районі поліцейські знайшли 14-річну Омелян Тетяну Ігорівну, яка загадково зникла у селі Стоянів на Львівщині. Дівчина жива та неушкоджена, вона весь час перебувала у закинутій будівлі. Школярку повернули батькам.

Як повідомили в пресслужбі поліції Львівщини, більше ста правоохоронців разом з небайдужими громадянами протягом доби обстежували прилеглу до села територію, закинуті приміщення, а також можливі місця перебування дівчинки. До пошуків дівчини також долучились нацгвардійці, єгері та мисливці.

Дівчину в одній із закинутих будівель виявив дільничний офіцер поліції Радехівського відділення поліції. Школярка жива і неушкоджена, весь цей час провела там. Дитину передано рідним, з ними проведені профілактичні бесіди.

Зазначимо, неповнолітня Омелян Тетяна Ігорівна, учениця 9 класу, мешканка села Стоянів Радехівського району, 12 вересня близько 23:00 пішла з дому. Востаннє її бачили 13 вересня о 4 ранку на вулиці села. На щастя, правоохоронцям вдалось її розшукати.

Нагадаємо, у Львові розшукували 5-річну дівчинку, яка зникла в районі зупинки автобусного транспорту по вулиці Сихівська. Цього ж дня дитину знайшли за 25 кілометрів від міста.

Последние новости