Сіла в автобус: зниклу на Сихові 5-річну дівчинку знайшли за 25 км від міста

Зниклу на Сихові 5-річну дівчинку знайшли за 25 км від міста. Фото: pexels.com

Зниклу на Сихові 5-річну дівчинку знайшли за 25 км від міста. Фото: pexels.com

Події
12 вересня 2020 15:03

Напередодні, 11 вересня, у Львові розшукували 5-річну дівчинку, яка зникла в районі зупинки автобусного транспорту по вулиці Сихівська. Цього ж дня дитину знайшли за 25 кілометрів від міста.

«За словами заявниці, вона з дітьми йшла на зупинку громадського транспорту вулицею Сихівською, щоб сісти в автобус. Прийшовши на зупинку, вона виявила, що її донька загубилась і, оскільки самостійні пошуки виявились безрезультатними, звернулась за допомогою у поліцію», - йдеться в повідомленні поліції.

Правоохоронці оголосили дитину у розшук. До пошуків малолітньої дівчинки долучились усі небайдужі, повідомлення про зникнення активно поширювали в соціальних мережах:

«О 16:45 год біля зупинки Іскра, як їхати на Винники, зникла дитина Мельник Мар’яна Юріївна, віком 5 років, яка була одягнута у джинси синього кольору, рожева футболка з метеликом синього кольору, в сіру накидку із капюшоном, кепка червоного кольору з рожевими квітами, балетки темно-синього кольору», - таке повідомлення опублікував Ігор Зінкевич.

Зникла дівчинка. Фото: Ігор ЗінкевичЗникла дівчинка. Фото: Ігор Зінкевич

Тим часом в поліції подзвонила колишня працівниця МВС Ольга Лисак, яка заявила, що знайшла у селі Городиславичі Пустомитівського району дівчинку без батьків. Вона пояснила, що зустріла у селі самотню дитину, яка не могла пояснити, як вона сюди потрапила і де її батьки.

Отримавши повідомлення про розшукану у Пустомитівському районі дівчинку, прикмети якої збігались з прикметами розшукуваної дитини, співробітники Сихівського відділу поліції негайно виїхали туди.

Розшукана дівчинка виявилась тою самою, яка загубилась на Сихові. Як встановили поліцейські, загубившись, вона сіла в автобус, виїхала за межі Львова та вийшла на зупинці у селі Городиславичі, де її й виявила Ольга Лисак.

Зниклу на Сихові 5-річну дівчинку знайшли за 25 км від міста. Фото поліціїЗниклу на Сихові 5-річну дівчинку знайшли за 25 км від міста. Фото поліції

Дитину правоохоронці того ж дня передали матері, з якою провели профілактичну бесіду.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах