Коронавірус на Львівщині: все, що відомо на 26 вересня

Коронавірус на Львівщині: все, що відомо на 26 вересня. Фото: unsplash.

Станом на 09.00 суботи, 26 вересня, на Львівщині лабораторно підтверджено 19636 випадків інфікування коронавірусом. Про це повідомили на офіційному Телеграм-каналі Львівської міськради «Львів VS коронавірус». Читайте всі новини Львова і області.

«За вчорашню добу лабораторні центри провели 1830 ПЛР-тестів, з них позитивні – 171. Серед них львів’ян – 112», – йдеться у повідомленні.

Загалом від початку пандемії на Львівщині померла 551 людина, в якої було діагностовано COVID-19. На щастя, 6613 мешканців області побороли недугу.

Львів залишили у «жовтій» зоні

Державна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій під час позачергового засідання 24 вересня переглянула рівні епідемічної небезпеки в регіонах України.

До «червоної» зони епідемічної небезпеки на Львівщині не віднесли жоден район, натомість помаранчевий рівень епіднебезпеки встановили у Бродівському, Золочівському, Перемишлянському, Пустомитівському та Сокальськоум районах.

У «жовтій» зоні залишили Львів, Борислав, Дрогобич, Самбір, Стрий, Трускавець, Червоноград, Буський, Городоцький, Дрогобицький, Жидачівський, Жовківський, Кам’янка-Бузький, Миколаївський, Мостиський, Радехівський, Сколівський, Стрийський та Яворівський райони Львівської області. Решта районів увійшли до «зеленої» зони за рівнем поширення COVІD-19.

Новий епідподіл запрацює з понеділка, 28 вересня. Регіони з червоним рівнем епіднебезпеки переглянуть за 14 днів.

Нагадаємо, львівський лікар заявив про важкі ускладнення після коронавірусу. До львівської Клінічної лікарні швидкої медичної допомоги останнім часом потрапляє все більше пацієнтів з віддаленими ускладненнями коронавірусної інфекції, які потребують термінового хірургічного втручання. Це венозні тромбози і тромбоз судин тонкого кишківника.

Последние новости