Допоможіть знайти: у Львові зникла вагітна жінка

Допоможіть знайти: у Львові зникла вагітна жінка. Фото: unsplash.com (умовне).

У Львові зникла вагітна жінка. 37-річна Світлана Ільків пішла з дому на Покрову, 14 жовтня, й досі не повернулася. Жінка на сьомому місяці вагітності. Усіх, хто бачив Світлану, або знає будь-яку інформацію про її місцезнаходження, просять негайно телефонувати до поліції. Читайте всі новини Львова за сьогодні

Про те, що поліція розшукує Світлану Ільків, першим повідомив депутат Львівської міськради Ігор Зінкевич.

"Шевченківським ВП ГУНП у Львівській області розшукується безвісти
зникла Ільків Світлана Ярославівна, 16.01.1983 р.н., пішла з дому 14.10.2020 в 1 годині ночі, по теперішній час не повернулась", - йдеться у повідомленні Зінкевича.

Зріст жінки 178 сантиметрів, волосся каштанове, довжиною до плечей, карі очі, перебуває на сьомому місяці вагітності, має розлад психіки (хворіє на шизофренію). Світлана Ільків була одягнена в светр червоного кольору, штани чорного кольору, взута у білі кросівки.

Як пише Zaxid.net, у ніч зникнення Світлана Ільків посварилася зі своїм співмешканцем. Він дав жінці грошей, щоб вона купила йому горілки і вигнав її з дому. 37-річна Світлана вийшла з квартири на вул. Очаківській близько 01:00 і більше не повернулася.

Якщо комусь відоме місце перебування просимо сповістити на 102 або 0969410917.

Доповнено: 16 жовтня, близько 20:30, Світлана Ільків повернулася додому. Жінка неушкоджена.

Як раніше писав VG Львів, на Львівщині оголосили у розшук 28-річну Надію Стельмах, яка 3 жовтня вийшла за цигарками з дому в Бориславі та зникла. Зв'язок із нею обірвався. Жінку кілька діб шукали поліцейські, кінологи, рятувальники і просто небайдужі. Тіло 28-річної бориславчанки 6 жовтня випадково знайшов пастух. Правоохоронці підозрюють самогубство. Кажуть, молода жінка стрибнула з електроопори.

Последние новости