Тіло 28-річної бориславчанки Надії Стельмах знайшов пастух

Тіло 28-річної бориславчанки Надії Стельмах знайшов пастух. Фото: Надія Стельмах/Фейсбук.

Тіло 28-річної бориславчанки Надії Стельмах знайшов пастух. Фото: Надія Стельмах/Фейсбук.

Події
07 жовтня 2020 09:03

Тіло 28-річної бориславчанки Надії Стельмах, яка зникла увечері 3 жовтня, знайшов пастух. Правоохоронці підозрюють самогубство. Кажуть, молода жінка стрибнула з електроопори. Читайте всі новини Львівщини за сьогодні.

Про те, що пошуки Надії Стельмах припинено, оскільки знайдено її тіло, стало відомо 6 жовтня. На труп жінки у Бориславі натрапив місцевий пастух близько 18:00. Нещасну шукали від суботи, 3 жовтня, коли вона вийшла "на кілька хвилин" за цигарками і зникла у невідомому напрямку. До пошуків залучили поліцію, рятувальників і волонтерів. Прочісували захаращені довколишні території, переглядали записи з відеореєстраторів водіїв, які того злощасного дня проїжджали неподалік дому Надії Стельмах.

Тіло 28-річної бориславчанки Надії Стельмах знайшов пастух. Фото: скріншот відеоТіло 28-річної бориславчанки Надії Стельмах знайшов пастух. Фото: скріншот відео

Тіло 28-річної бориславчанки Надії Стельмах знайшов пастух. Фото: Бориславське відділення поліціїТіло 28-річної бориславчанки Надії Стельмах знайшов пастух. Фото: Бориславське відділення поліції

Як пише ZAXID.NET, за попередньою інформацією, жінка скоїла самогубство. Вона зістрибнула з опори високовольтної лінії електропередач та загинула на місці події. Тіло виявив бориславчанин, який випасав худобу, недалеко від місця, де тривали пошуки.

Про покійну відомо, що вона була розлучена. Без матері залишився 10-річний син.

Раніше VG Львів писав про те, що у Львові загадково зникла 24-річна Марія Паньків. 5 жовтня вийшла з дому і не повернулася.



Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах