Не об'їхав: біля лялькового театру трамвай збив жінку

У Львові трамвай збив жінку. Фото: Варта 1.

У Львові трамвай збив жінку. Аварія сталася сьогодні, 22 жовтня, біля лялькового театру. Читайте всі новини Львова сьогодні.

Про те, що на площі Данила Галицького у Львові трамвай збив жінку, першим повідомив депутат Львівської міськради, адміністратор спільноти "Варта 1" Ігор Зінкевич, опублікувавши відповідні фото.

Як видно зі світлин, дорожньо-транспортна пригода трапилася на пішохідному переході. Внаслідок ДТП виник затор.

«Водій трамвайного маршруту № 8 (1167/68) прямував, відповідно до графіку, у трамвайне депо після завершення робочої зміни. У цей час 29-річна жінка з малолітньою дитиною намагалась перейти дорогу. На жаль, пішохід травмувалась, не зорієнтувавшись своєчасно у ситуації на дорозі», — розповіли у комунальному підприємстві «Львівелектротранс».

На місце події оперативно прибула карета швидкої допомоги та екіпаж патрульної поліції. За попередньою інформацією, потерпілу госпіталізовано до лікарні, загрози життю немає. Обставини події з’ясовують. Тривають слідчі дії.

Нагадаємо, водійка львівського трамвая Світлана Суздалева написала пост про те, скільки життів вона з колегами зберегли. За словами жінки, в краш-тесті з трамваєм будь-яке авто програє. Просто тому, що це 20 тонн.

Последние новости