Чорна кицька з порожніми відрами: водійка львівського трамвая написала зворушливий пост

Водійка львівського трамвая написала зворушливий пост. Фото: Львівська міськрада.

Водійка львівського трамвая написала зворушливий пост. Фото: Львівська міськрада.

Транспорт та інфраструктура
26 травня 2020 17:19

Водійка львівського трамвая Світлана Суздалева написала пост про те, скільки життів вона з колегами зберегли. За словами жінки, в краш-тесті з трамваєм будь-яке авто програє. Просто тому, що це 20 тонн.

Свій пост жінка опублікувала у спільноті «Варта 1».

«Мій стаж керування автомобілем 16 років практично щоденної їзди. І в режимі таксі та кур’єра також. На трамваї працюю не так давно, але цілком достатньо, щоб писати якісь прохання або зауваження. Просто, коли керую трамваєм, деколи відчуваю себе чорною кицькою з двома порожніми відрами. Автомобілісти та й пішоходи будь що мають проскочити перед трамваєм. Як пороблено! Таке враження, що ті кілька секунд очікування, поки трамвай проїде, відіграють вирішальну роль. Впаде корона і життя більше ніколи не буде як раніше. Водіям автомобілів здається, що вони дуже спритні. Але насправді просто водій трамвая, що бачить ситуацію, з метою не допустити ДТП дає вам можливість зробити ризикований маневр. Ви навіть не уявляєте, скільки автомобілів зберегли водії трамвая, скількох нікому не потрібних менінгітів завдяки їхній реакції вдалося уникнути. Але водій - не Бог....», - йдеться у дописі водійки львівського трамвая.

Проте, за словами Світлани Суздалевої, деколи зустрічі таки відбувається.

Чорна кицька з порожніми відрами: водійка львівського трамвая написала зворушливий пост. Фото Светлана Вадимовна Суздалева/Фейсбук.Чорна кицька з порожніми відрами: водійка львівського трамвая написала зворушливий пост. Фото Светлана Вадимовна Суздалева/Фейсбук.

«Як на вчорашньому фото. Одразу скажу, що в краш-тесті з трамваєм будь-яке авто програє. Просто тому, що це 20 тонн. На фото трамвай, щоправда, теж постраждав. Є місця, де є звуження дороги. Наприклад, після зупинки Чехова, якщо рухатись Личаківською догори, на Вітовського після парку культури в бік центру. Не треба намагатися там проскочити, будь ласка! І особливо взимку, коли на бруківці може занести. Вам за трамваєм не так довго їхати, далі дорога знову розширюється і ви зможете його об’їхати. Зате збережете нерви собі, водію трамвая і свій автомобіль. На переїздах через трамвайні коліі будьте уважні. Особливо на Стуса, тому що там трамвай досить сильно розганяється і краще його пропустити…», - також написала Світлана Суздалева.

Нагадаємо, як «Сихівмен» продезінфікував львівський трамвай.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах