Наважився: Олег Синютка підтвердив свою участь у дебатах

Олег Синютка підтвердив свою участь у дебатах. Фото: Zaxid.net.

Кандидат на голову Львівської ОТГ Олег Синютка погодився взяти участь у теледебатах на Суспільному. Сьогодні, 12 листопада, телеканал UA: Львів опублікував лист пресслужби Олега Синютки, у якому зазначено, що він ще 4 листопада погодився взяти участь у теледебатах. Дебати між кандидатами на мера Львова відбудуться наступного тижня. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

Обидва кандидати на голову Львівської ОТГ – Андрій Садовий та Олег Синютка візьмуть участь у теледебатах на телеканалі UA: Львів у середу, 18 листопада.

Раніше Олег Синютка не давав однозначної згоди на дебати, стверджуючи, що безкоштовний формат програми суперечить Виборчому кодексу. Синютка заявляв, що дебати мають бути платними.

Андрій Садовий погодився взяти участь у теледебатах на Суспільному ще 6 листопада, заявивши про готовність дебатувати у будь-якому запропонованому телеканалом форматі.

За інформацією Суспільного, тривалість прямого ефіру «Виборчий округ. Дебати» 18 листопада становитиме 90 хвилин. Програма складатиметься із таких блоків: вступне слово учасників; блок тематичних запитань учасників один одному; блок запитань від журналістів рівновіддалених від обох учасників ЗМІ (один журналіст — одне запитання, спільне для учасників); фінальні промови учасників.

Зазначимо, що у батьків Олега Синютки 3 листопада підтвердили коронавірус. VG Львів бажає їм здоров'я і сподівається, що це ніяк не вплине на рішення кандидата на мера Львова, і не позбавить львів'ян телевидовища дебатування на Суспільному.

Додамо, що у тещі та дружини міського голови Львова Андрія Садового також підтвердили COVID-19. Катерина Кіт-Садова та Марія Кіт отримали позитивний результат тесту на коронавірус 27 жовтня. Результат Андрія Садового — негативний. 

Другий тур виборів міського голови Львова відбудеться у неділю, 22 листопада. Бюлетень для голосування у другому турі виборів мера Львова буде невеликим.  

Нагадаємо, що згідно з остаточними результатами першого туру, Садовий набрав 40,09% голосів виборців (91 131 голос), а Синютка – 31,1% (70 682). Явка виборців у першому турі склала 39,47%.

Читайте всі новини у нашому каналі Tеlеgrаm, додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram

Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook

Последние новости