Садовий проти Синютки: мер Львова заявив, що готовий до дебатів із колишнім підлеглим

Садовий проти Синютки: мер Львова заявив, що готовий до дебатів із колишнім підлеглим. Фото: УНІАН.

Садовий проти Синютки: мер Львова заявив, що готовий до дебатів із колишнім підлеглим. Фото: УНІАН.

Люди міста
27 жовтня 2020 12:13

Міський голова Львова Андрій Садовий заявив про готовність до дебатів зі своїм опонентом Олегом Синюткою. Львівський мер зазначив, що найкращим місцем для такого спілкування вважає "Суспільне телебачення". 

"А тепер про дебати. В другому турі, коли відомі два фіналісти, вони, безумовно, повинні відбутись. Я готовий до спілкування зі своїм опонентом. Сподіваюсь, пан Синютка також готовий до конструктивної розмови, а не того, що ми бачили впродовж останніх місяців", - написав Андрій Садовий.

Він зазначив, що час проведення дебатів і місце слід обговорити.

Зазначимо, що Андрій Садовий є міським головою Львова з 25 квітня 2006 року. Цікаво, що ще рік тому він офіційно заявляв про те, що більше не балотуватиметься на посаду мера Львова. І начебто дотримав слова – тепер хоче стати головою Львівської ОТГ.

Додамо, що Олег Синютка протягом 2007-2014 років був першим заступником міського голови Львова. А з 2014 року до 2019 року – головою Львівської облдержадміністрації.

Нагадаємо, 25 жовтня в Україні відбувалися вибори до місцевих рад, також обирали сільських, селищних та міських голів. Загалом у Львові було 573 939 виборців. Проголосувало 221 797 осіб (38,6%). У другий тур виходять Андрій Садовий (партія "Самопоміч") і Олег Синютка (партія "ЄС"). За даними Fama, Садовий у виборах голови Львівської ОТГ набирає 38,3%, а  Синютка – 28,2%. Другий тур виборів міського голови Львова ймовірно відбудеться 15 листопада.

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах