Прав ніколи не мав: нетверезий 17-річний водій Toyota скоїв кілька ДТП у Сокалі

Нетверезий 17-річний хлопець на Toyota Land Cruiser скоїв кілька ДТП. Фото поліції

У неділю, 15 листопада, у Сокалі нетверезий 17-річний хлопець на автомобілі Toyota Land Cruiser скоїв одразу кілька ДТП і намагався втекти від поліції. Виявилося, що хлопець перебував у нетверезому стані.

Як встановили правоохоронці, 17-річний хлопець, який керував автомобілем «Тойота», ніколи не отримував водійського посвідчення. Поліцейські склали на юнака шість адміністративних протоколів.

«15 листопада близько 16:00 на вулиці Тартаківській у місті Сокаль водій автомобіля «Тойота Ленд Крузер» в’їхав у металеву огорожу, після чого здійснив зіткнення з автомобілем «Ауді». Рухаючись далі, на вулиці Шептицького він скоїв зіткнення з автомобілем «Фольксваген», проте й після цього не зупинився та продовжив рух. На щастя, під час автозіткнень ніхто не постраждав», - повідомили у поліції.

Патрульні намагались зупинити автомобіль, та водій не виконав законні вимоги правоохоронців. Тоді поліцейські розпочали переслідування та невдовзі зупинили «Тойоту». Водієм виявився 17-річний мешканець міста Червоноград, котрий, як в подальшому встановили медики, перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Правоохоронці склали на правопорушника шість адміністративних протоколів.

Нагадаємо, поліцейські назвали час, коли найчастіше трапляються смертельні аварії на Львівщині.

Читайте всі новини у нашому каналі Telegram, додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram

Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook

Последние новости