Залишайся вдома: коли на львівських дорогах найчастіше трапляються смертельні аварії

Залишайся вдома: коли на львівських дорогах найчастіше трапляються смертельні аварії. Фото: поліція Львівщини

Залишайся вдома: коли на львівських дорогах найчастіше трапляються смертельні аварії. Фото: поліція Львівщини

Події
16 листопада 2020 13:32

Поліцейські назвали час, коли найчастіше трапляються смертельні аварії на Львівщині. За їхніми данними, від початку року внаслідок ДТП на дорогах Львівської області загинули 219 осіб, з них – 11 дітей. 

Як повідомили у пресслужбі поліції, протягом 10 місяців 2020 року на львівських дорогах сталося 8740 аварій, з них  1713 – з потерпілими. Внаслідок автопригод загинули 219 осіб, травми отримали  2058 осіб. 

Найчастіше аварії на автошляхах області трапляються у вечірній час. Головна причина смертельних ДТП перевищення безпечної швидкості руху та порушення водіями правил маневрування та недотримання  дистанції. 

Залишайся вдома: коли на львівських дорогах найчастіше трапляються смертельні аварії фото 1Залишайся вдома: коли на львівських дорогах найчастіше трапляються смертельні аварії фото 1

"Якщо проаналізувати кількість ДТП за часом скоєння, пік аварійності припадає на 18.00. А найбільша кількість дорожньо-транспортних пригод з потерпілими стається близько 19.00", – йдеться у повідомленні.

У поліції також додали, що найпоширенішими видами ДТП є автозіткнення – вони становлять понад 56% від усієї кількості автопригод.

Нагадаємо,14 листопада на Львівщині сталась смертельна автопригода. Близько 21:20 у селі Рихтичі Дрогобицького району зіткнулися автомобіль «Mercedes Benz ML» під керуванням 53-річного місцевого мешканця та авто марки «ВАЗ-2106», за кермом якого перебував 34-річний мешканець Дрогобича. Внаслідок зіткнення обидва водії загинули на місці події.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах