Розносили закладки: у Львові затримали банду наркоторговців з різних областей

У Львові затримали банду наркоторговців з різних областей. Фото прокуратури

Правоохоронці затримали у Львові банду молодих наркоторговців з різних областей України, які продавали наркотики у вигляді «закладок». В підозрюваних вилучили понад 2 кілограми психотропів, вартість яких на «чорному ринку» сягає 750 тисяч гривень.

Як повідомили в пресслужбі Львівської обласної прокуратури, правоохоронці задокументували схему збуту наркотиків в особливо великих розмірах. Поширення відбувалося у тому числі через Telegram-канали.

Встановлено, що четверо осіб з Одеської, Херсонської, Миколаївської, Донецької та Львівської областей (троє чоловіків віком від 22 до 24 років та 18-річна дівчина) та 21-річний житель Одеси продавали наркотики у Львові у вигляді закладок, а кошти покупці перераховували на електронні гаманці або банківські картки.

Під час обшуків за місцем проживання фігурантів правоохоронці вилучили амфетамін, канабіс, MDMA («екстазі») та особливо небезпечну психотропну речовину PVP, загальною вагою понад 2 кг, а також мобільні телефони, клейкі стрічки, зіп-пакети, приладдя для фасування наркотичних речовин, банківські карти, готівкові кошти, записи з адресами «закладок» та інше. Вартість вилучених наркотичних речовин на «чорному ринку» сягає 750 тисяч гривень.

Усіх учасників угруповання затримано в порядку ст.208 КПК України. Їм оголосили про підозру за ч.ч. 2,3 ст. 307 КК України. Невдовзі суд обере їм запобіжні заходи. Винуватцям загрожує позбавлення волі від 9 до 12 років з конфіскацією майна.

Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, у ніч з вівторка на середу, 18 листопада, близько 3:00 на вулиці Гавришкевича у Львові патрульні зупинили автомобіль «Chevrolet Aveo» через порушення ПДР. У водія знайшли пакет з наркотиками, та він не розгубився і спробував його проковтнути.

Читайте всі новини у нашому каналі Telegram, додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram

Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook

Последние новости