Добре, що не вдавився: у Львові під час затримання водій хотів проковтнути пакет із наркотиками

У Львові під час затримання водій хотів проковтнути пакет із наркотиками. Фото: karpathir.com (умовне)

У Львові під час затримання водій хотів проковтнути пакет із наркотиками. Фото: karpathir.com (умовне)

Події
18 листопада 2020 15:04

У ніч з вівторка на середу, 18 листопада, близько 3:00 на вулиці Гавришкевича у Львові патрульні зупинили автомобіль «Chevrolet Aveo» через порушення ПДР. У водія знайшли пакет з наркотиками, та він не розгубився і спробував його проковтнути. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

Як пише Zaxid.net з посиланням на патрульну поліцію Львова, водій не мав жодних документів. Під час перевірки у 27-річного чоловіка виявили пакет із невідомою речовиною, який він спробував проковтнути.

«Водій різко запхав руку в кишеню та закинув пакет із невідомою речовиною до рота. Чоловіка затримали і дали вказівки, аби він виплюнув пакет. Він виплюнув на землю поліетиленовий пакетик із залишками невідомої речовини», – повідомили у патрульній поліції.

Задихнувся пакетиком із канабісом: у Львові під час затримання загинув 22-річний хлопець

Пакетик, який водій намагався проковтнути. Фото патрульної поліціїПакетик, який водій намагався проковтнути. Фото патрульної поліції

На місце події викликали слідчо-оперативну групу Галицького відділу поліції. Вилучений пакет із речовиною скерували на експертизу.

Нагадаємо, 11 листопада на площі Петрушевича у Львові патрульні затримали двох чоловіків, які розповсюджували наркотики. Злочинці намагалися втекти, розприскавши копам газ в обличчя.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах