Попалися: копи викрили мешканок Закарпаття, які обкрадали львів’ян

Копи викрили мешканок Закарпаття, які обкрадали львів’ян. Фото поліції

Правоохоронці викрили двох мешканок міста Берегове, що на Закарпатті, які обкрадали містян в центрі Львова. Жінкам вже повідомили про підозри. Про це повідомили в пресслужбі поліції Львівщини. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

Першу зловмисницю поліцейські викрили під час відпрацювання, 12 січня близько 17:30, на вулиці Під Дубом у Львові. Тоді жінка викрала із наплічника 35-річної львів’янки гроші у сумі 500 гривень та косметичку. Злодійкою виявилась 22-річна мешканка міста Берегове Закарпатської області. Її супроводили у Галицький відділ поліції.

Ще одну зловмисницю оперативники викрили 10 січня на вулиці Академіка Гнатюка у Львові, також під час відпрацювання. Тоді 19-річна мешканка Закарпатської області викрала гаманець з сумки 46-річного львів’янина, в якому були гроші у сумі 2 тисячі гривень, 25 доларів США та 5 Євро.

За цими фактами дізнавачі Галицького відділу поліції відкрили кримінальні провадження за ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України – крадіжка. Тепер жінкам загрожує до 5 років обмеження волі. Зловмисницям вже повідомили про підозри у вчиненні кримінальних правопорушень.

Нагадаємо, у Львові почастішали випадки нападу містян на громадян ромської національності. Якщо раніше соцмережі й зведення поліції рясніли заголовками на кшталт «У Львові ромка підрізала чоловіка», «У Львові ромки побили ветеранку російсько-української війни», «У центрі Львова двоє ромів з ножами напали на перехожого», то тепер навпаки. Лише за останні кілька тижнів жертвами містян у Львові стали з пів десятка ромів.

Последние новости