На зарплату не прожити: львівський військовий торгував боєприпасами до гранатомета

Львівський військовий торгував боєприпасами до гранатомета. Фото поліції

Старший сержант однієї з військових частин Збройних сил України налагодив «схему» продажу боєприпасів. Чоловіка затримали поліцейські після того, як він продав боєприпаси за 3 тисячі гривень. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

Як повідомили в Департамент внутрішньої безпеки Національної поліції України, продавцем боєприпасів виявився 28-річний контрактник однієї з частин Збройних сил України у Яворівському районі.

Старший сержант вдома зберігав боєприпаси до гранатомета «ВОГ-25» та «ВОГ-2511». Гранатометні постріли порушник заніс на територію своєї частини, де збув покупцю за три тисячі гривень

Після санкціонованих обшуків, поліцейські оголосили йому про підозру за ч.1 ст. 263 Кримінального кодексу України – незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами. Невдовзі суд обере йому міру запобіжного заходу.

Нагадаємо, 6 січня поліцейські затримали безпритульного чоловіка, який серед білого дня біля супермаркету у Львові намагався продати пістолет на набої перехожому.

Последние новости