Серед білого дня: на Науковій безпритульний намагався продати пістолет

На Науковій безпритульний намагався продати пістолет. Фото поліції

На Науковій безпритульний намагався продати пістолет. Фото поліції

Події
17 сiчня 2021 16:50

У суботу, 16 січня, поліцейські затримали безпритульного чоловіка, який серед білого дня біля супермаркету у Львові намагався продати пістолет на набої перехожому. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

Як повідомили в пресслужбі патрульної поліції Львівської області, близько 13:00 на вулиці Науковій до патрульних підійшов чоловік та сказав, що біля супермаркету невідомий намагався йому продати пістолет.

За наданим описом та вказаним приблизним місцем перебування правоохоронці швидко знайшли продавця зброї, яким виявився 52-річний безпритульний.

«Він почав поводитися підозріло і хвилюватися.На питання чи є в нього заборонені предмети, відповів, що має. Під час поверхневої перевірки в кишені куртки у нього виявили пістолет схожий на Perfecta FBI 800 та 11 набоїв калібру 9 міліметрів», – йдеться в повідомленні патрульної поліції Львівщини.

На Науковій безпритульний намагався продати пістолет. Фото поліціїНа Науковій безпритульний намагався продати пістолет. Фото поліції

На місце події викликали слідчо-оперативну групу Франківського відділу поліції. Пістолет та набої вилучили на експертизу, а 52-річного чоловіка доставили у відділок для встановлення обставин.

Безпритульному загрожує відповідальність за ч.1 ст.263 Кримінального кодексу України – носіння, зберігання, придбання, передача чи збут вогнепальної зброї (крім гладкоствольної мисливської), бойових припасів, вибухових речовин або вибухових пристроїв без передбаченого законом дозволу. За це йому загрожує від 3 до 7 років позбавлення волі.

Нагадаємо, 31 грудня близько 5:00 на вулиці Сихівській у Львові п’яний перехожий погрожував патрульним зброєю. Тепер юнакові загрожує кримінальна відповідальність.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах