Накипіло: серед дороги на Стрийській п’яний чоловік розбив два авто та побив водіїв

Серед дороги на Стрийській п’яний чоловік розбив два авто та побив водіїв. Фото: dnepr.info (умовне)

Напередодні ввечері, 15 лютого, серед дороги по вулиці Стрийській у Львові п’яний чоловік пошкодив два автомобіля та побив водіїв. Невідомий наносив удари по лобовому склі, капоту, а також завдав кількох ударів кулаком водіям.

Як повідомили в пресслужбі поліції Львівської області, близько 20:00 на лінію 102 надійшла інформація про неадеквата, який вийшов на дорогу по вулиці Стрийській.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

«На місці події правоохоронці виявили чоловіка, про якого йшлось у повідомленні – 30-річного мешканця одного з сіл Стрийського району. Він перебував у стані алкогольного сп’яніння. Зловмисник пошкодив автомобілі «БМВ» та «Шкода», а саме – наносив удари по лобовому склі, капоту, а також завдав кількох ударів кулаком водіям пошкоджених авто, львів’янам віком 30 та 32 роки», - йдеться в повідомленні поліції.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. За скоєне чоловіку загрожує штраф у розмірі від тисячі до 2 тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або до 6 місяців арешту, або до 5 років обмеження волі.

Проводиться досудове розслідування.

Нагадаємо, 6 лютого на вулиці Зеленій у Львові чоловік побив поліцейських, які якраз намагались зупинити вуличну бійку. Тепер 39-річному львів’янину загрожує до п’яти років позбавлення волі.

Последние новости