Під гарячу руку: на Зеленій львів’янин побив поліцейських

На Зеленій львів’янин побив поліцейських. Фото: censor.net (умовне)

На Зеленій львів’янин побив поліцейських. Фото: censor.net (умовне)

Події
06 лютого 2021 13:12

Сьогодні вночі, 6 лютого, на вулиці Зеленій у Львові чоловік побив поліцейських, які якраз намагались зупинити вуличну бійку. Тепер 39-річному львів’янину загрожує до п’яти років позбавлення волі.

«О 1:30 екіпаж поліції під час несення служби побачив, що на вулиці Зеленій у Львові невідомі особи влаштували бійку. Патрульні зупинились біля чоловіків, щоб припинити правопорушення. Проте, невідомі на зауваження правоохоронців не реагували, поводились агресивно, один з них спричинив патрульним тілесні ушкодження», – повідомили в пресслужбі поліції Львівщини.

Учасників бійки доставили у Львівське районне управління поліції. Хуліганами виявились львів’яни віком 29, 32 та 48 років.

За цим фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст. 345 –  погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу. Тепер 39-річному львів’янину загрожує до 5 років позбавлення волі.

Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, 31 січня 27-річний львів’янин побив поліцейських, які приїхали на виклик щодо домашнього насильства в квартирі будинку на вулиці Богдана Хмельницького. Тепер чоловіку загрожує до п’яти років позбавлення волі.

Читайте всі новини у нашому каналі Telegram, додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram

Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах