Посварились: на Виговського п’яний львів’янин прострелив ногу своїй знайомій

На Виговського п’яний львів’янин прострелив ногу своїй знайомій. Фото: meridian (умовне)

Конфлікт між знайомими під час розпивання алкогольних напоїв закінчився пострілом у ногу 40-річній жінці. Інцидент стався 5 березня в одній з квартир на вулиці Виговського у Львові.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

Як повідомили в пресслужбі патрульної поліції Львівської області, правоохоронці ввечері отримали виклик від медиків про те, що на вулиці Виговського в квартирі є жінка з проникаючим пораненням стегна.

Постраждалою виявилась 40-річна мешканка Кіровоградської області. Поліцейські з’ясували, що ушкодження завдали травматичним пістолетом.

За словами потерпілої жінки, вони розпивали алкоголь з власницею квартири та ще з двома чоловіками. Між ними виник конфлікт, внаслідок якого один з чоловіків вистрілив їй у ногу та втік.

Підозрюваного затримали неподалік, на тій же вулиці. Під час поверхневої перевірки у 44-річного львів'янина виявили травматичний пістолет. На місце події викликали слідчих, а потерпіла написала заяву.

Патрульні супроводили чоловіка до відділку поліції.

Нагадаємо, через домашнє насильство в Сокільниках дружина здала власного чоловіка правоохоронцям. У її співмешканця було багато зброї. Тепер йому загрожує кримінальна відповідальність.

Последние новости