Сейф, забитий зброєю: у Сокільниках дружина здала власного чоловіка

У Сокільниках дружина здала власного чоловіка. Фото: pinterest (умовне)

У Сокільниках дружина здала власного чоловіка. Фото: pinterest (умовне)

Події
03 березня 2021 11:49

Через домашнє насильство в Сокільниках дружина здала власного чоловіка правоохоронцям. У її співмешканця було багато зброї. Тепер йому загрожує кримінальна відповідальність.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

Як повідомили в пресслужбі патрульної поліції Львівської області, 1 березня близько опівночі правоохоронці отримали виклик про домашнє насильство в Сокільниках.

За словами заявниці, її 46-річний чоловік був п’яним, неадекватно поводився та намагався винести з дому зареєстровану зброю – травматичний пістолет та автомат.

«Зі згоди жінки,патрульні зайшли до помешкання. Там вони виявили травматичний пістолет Форт 17Р та карабін Форт 201. У сейфі лежали ніж, оптичний приціл, три магазини до карабіна, набір для виготовлення патронів, гумові патрони — 8 штук та 49 набоїв різного калібру і ще 25 куль та 48 капсул», - йдеться в повідомленні поліції.

У Сокільниках дружина здала власного чоловіка. Фото поліціїУ Сокільниках дружина здала власного чоловіка. Фото поліції

У Сокільниках дружина здала власного чоловіка. Фото поліціїУ Сокільниках дружина здала власного чоловіка. Фото поліції

Чоловіка супроводили до відділку для встановлення обставин. Йому загрожує відповідальність за ст. 263 Кримінального кодексу України – незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами.

Нагадаємо, мешканцю Дрогобича, якого підозрюють в умисному вбивстві в центрі міста, суд обрав найсуворіший запобіжний захід – тримання під вартою. Також стало відомо, що поштовхом до скоєння злочину стали ревнощі. Тепер 26-річному чоловіку загрожує до 15 років за ґратами.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах