Посварились через собак: на Стрийщині чоловік накинувся з ножем на 61-річну сусідку

На Стрийщині чоловік накинувся з ножем на 61-річну сусідку. Фото: promin.cv.ua (умовне)

У вівторок, 9 березня, у селі Монастирець Стрийського району на Львівщині побутовий конфлікт між сусідами перетворився в різанину. 61-річну жінку з тяжкими тілесними ушкодженнями госпіталізували.

Як повідомили в пресслужбі поліції Львівської області, інцидент трапився близько 6:00 9 березня.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

Серед вулиці між 61-річною місцевою мешканкою та її 31-річним сусідом виник побутовий конфлікт, під час якого чоловік вдарив пенсіонерку ножем в живіт. Постраждалу госпіталізували в лікарню з тяжкими тілесними ушкодженнями.  

З місці події поліцейські вилучили кухонний ніж, який скерували на експертне дослідження.

За попередньою інформацією Zaxid.net, причиною словесної перепалки між сусідами стало те, що між собою покусалися їхні собаки.

Слідчі повідомили чоловіку про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.121 Кримінального кодексу України – умисне тяжке тілесне ушкодження. Тепер йому загрожує від 5 до 8 років позбавлення волі.

Невдовзі суд обере підозрюваному запобіжний захід. Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, внаслідок бійки між підлітками на початку вулиці Любінської у Львові двоє хлопців, віком 15 та 17 років, потрапили в реанімацію. Їх госпіталізували до львівської міської дитячої лікарні на вулиці Пилипа Орлика 7 березня близько 21:00.

Последние новости