Різані рани, переломи та забої: після бійки на Любінській двоє підлітків потрапили в реанімацію

Після бійки на Любінській двоє підлітків потрапили в реанімацію. Фото: 12kanal.com (умовне)

Після бійки на Любінській двоє підлітків потрапили в реанімацію. Фото: 12kanal.com (умовне)

Події
09 березня 2021 14:30

Внаслідок бійки між підлітками на початку вулиці Любінської у Львові двоє хлопців, віком 15 та 17 років, потрапили в реанімацію. Їх госпіталізували до львівської міської дитячої лікарні на вулиці Пилипа Орлика 7 березня близько 21:00. Про це пише Zaxid.net.

«В 17-річного підлітка діагностували різано-колоті рани грудної клітки, черевної порожнини з проникаючими ураженнями. Стан був небезпечний, бо у пацієнта була ушкоджена магістральна судина, виникла кровотеча, він втратив до 500 мл крові. Окрім того, у нього була пробита плевральна порожнина, пробита діафрагма, через яку кишківник перемістився в плевральну порожнину. Але наші хірурги спрацювали дуже швидко, прооперували підлітка. Наразі хлопець в реанімації», – розповів заступник головного лікаря Роман Герега.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

Щодо 15-річного хлопця, то у нього діагностували забій головного мозку, перелом кісток орбіти, перелом кісток носа, множинні гематоми обличчя, тулуба, кінцівок.

За словами лікаря, пацієнти належать до різних конфліктуючих груп, тож щоб ще й в лікарні між ними не виникло непорозуміння, їх розвели у різні місця: один в реанімації, другий – у відділенні.

На місці бійки працювали правоохоронці. Вони вилучили ніж, яким могли бути спричинені тілесні ушкодження неповнолітньому, і скерували його на експертне дослідження.

За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – від 5 до 8 років позбавлення волі.

Проводиться досудове розслідування, поліцейські встановлюють обставини події.

Нагадаємо, у Львові чоловік кілька разів вистрелив у перехожого, а повернувшись додому - наклав на себе руки. Трагедія сталася увечері 7 березня. Чоловік, якого обстріляли серед вулиці, нині перебуває у реанімації.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах