Мама забила на сполох: у саморобному наметі у Дрогобичі знайшли труп

Мама забила на сполох: у саморобному наметі у Дрогобичі знайшли труп. Фото: поліція Львівщини

У саморобному наметі у Дрогобичі Львівської області знайшли труп чоловіка. На моторошну знахідку натрапили правоохоронці на вулиці Стрийській. Про це повідомили у Головному управлінні Нацполіції у Львівській області.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

У вівторок, 9 березня, у Дрогобицький районний відділ поліції звернулась 75-річна місцева мешканка, яка повідомила про зникнення свого 54-річного сина. Правоохоронці оголосили чоловіка у розшук і 11 березня, під час проведення відпрацювання, виявили його тіло з ознаками насильницької смерті в саморобному наметі на вулиці Стрийській у Дрогобичі.

"За фактом слідчі територіального підрозділу поліції, за процесуального керівництва Дрогобицької місцевої прокуратури, відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від семи до п'ятнадцяти років", – йдеться у повідомленні.

Проводиться досудове розслідування, правоохоронці вживають заходів для встановлення обставин вбивства та затримання зловмисника, причетного до скоєння кримінального правопорушення.

Додамо, що 10 березня у Дрогобичі знайшли мертвим таксиста Юрія Новосада, який зник два дні тому. Тіло виявили в автомобілі чоловіка на центральному міському цвинтарі. 

Последние новости