Знайшли на цвинтарі: у Дрогобичі виявили труп таксиста

У Дрогобичі знайшли мертвим таксиста Юрія Новосада. Фото: Пошуково-Рятувальна Волонтерська Асоціація

У Дрогобичі знайшли мертвим таксиста Юрія Новосада. Фото: Пошуково-Рятувальна Волонтерська Асоціація

Події
10 березня 2021 16:19

Сьогодні, 10 березня, у Дрогобичі знайшли мертвим таксиста Юрія Новосада, який зник два дні тому. Тіло виявили в автомобілі чоловіка на центральному міському цвинтарі. Читайте новини Львова та Львівщини на VG Львів.

8 березня близько 13:00 Юрій Новосад виїхав з дому на роботу і зник. Уже ввечері того ж дня його телефон був вимкнений. Наступного дня після зникнення його рідні звернулися з заявою в поліцію. До пошуку чоловіка залучали волонтерів та всіх небайдужих.

Як розповіла ZAXID.NET дружина зниклого таксиста Людмила, 10 березня автомобіль Юрія Новосада Peugeot Expert виявили інші таксисти припаркованим на центральному міському цвинтарі в Дрогобичі та повідомили про це родичів. В автомобілі знайшли тіло зниклого Юрія Новосада без ознак життя.

У поліції Львівщини цей факт підтвердили.

63-річний Юрій Нововсад працював таксистом близько 20 років. У 1990-х роках був депутатом Дрогобицької міськради першого і другого демократичних скликань. Після його зникнення родичі припускали, що з ним могла трапитися якась біда, оскільки Юрій Новосад завжди був на зв’язку і ніколи телефон не вимикав.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах