Кришка люка вбила дитину: львівські поліцейські просять допомогти розслідувати трагедію

Львівські поліцейські просять допомогти розслідувати трагедію. Фото поліції

Поліцейські Львівщини просять громадян допомогти встановити обставини смертельної ДТП, яка сталась 21 березня на вулиці Зеленій, 251. Усіх, хто проїжджав цією ділянкою з 14 до 21 березня, закликають надати записи автомобільних відеореєстраторів.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

«Для об’єктивного розслідування обставин дорожньо-транспортної пригоди, в якій загинув десятирічний хлопчик, причин, що призвели до трагедії, а також притягнення до відповідальності винних осіб та недопущення подібних ситуацій у майбутньому, просимо надати записи автомобільних відеореєстраторів водіїв, котрі проїжджали ділянкою вулиці Зеленої, 251 у Львові в період від 14 до 21 березня», - йдеться в повідомленні поліції Львівської області.

Записи відеореєстраторів просять надавати слідчому Юрію Степаненку за адресою вулиця Степана Бандери, 1 кабінет 68. Телефон: (067) 371 22 78.

Нагадаємо, у Львові від удару в автомобіль кришки каналізаційного люка загинула дитина. Смертельна ДТП сталася о 21:05 21 березня на вулиці Зеленій, 251 у Львові. Рухаючись автодорогою автомобіль «Mitsubishi L200» служби цивільного захисту Головного управління ДСНС у Львівській області наїхав на каналізаційний люк, який був встановлений на проїжджій частині дороги. Внаслідок наїзду кришка люку вилетіла зі свого місця на смугу зустрічного руху та потрапила в лобове скло автомобіля «Acura MDX». 10-річний хлопчик, який був на передньому пасажирському сидінні, від отриманих травм загинув на місці події.

За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України – порушення правил безпеки дорожнього руху. Санкція статті передбачає покарання у вигляді від 3 до 8 років позбавлення волі. Правоохоронці вивчають усі нюанси події.

Последние новости