Вилетіла з-під коліс: у Львові кришка каналізаційного люка вбила дитину

Вилетіла з-під коліс: у Львові кришка каналізаційного люка вбила дитину. Фото: Варта 1.

Вилетіла з-під коліс: у Львові кришка каналізаційного люка вбила дитину. Фото: Варта 1.

Події
22 березня 2021 09:24

У Львові від удару в автомобіль кришки каналізаційного люка загинула дитина. Дорожньо-транспортна пригода сталася у неділю, 21 березня Про це повідомили у Департаменті цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

Смертельна ДТП сталася о 21:05 на вулиці Зеленій, 251 у Львові. Рухаючись автодорогою автомобіль «Mitsubishi L200» служби цивільного захисту Головного управління ДСНС у Львівській області, за кермом якого був 47-річний водій, здійснив наїзд на каналізаційний люк, який був встановлений на проїжджій частині дороги. Внаслідок наїзду кришка люку вилетіла зі свого місця на смугу зустрічного руху та потрапила в лобове скло автомобіля Acura MDX, під керуванням водія 1985 року народження.

Вилетіла з-під коліс: у Львові кришка каналізаційного люка вбила дитину. Фото: Варта 1.Вилетіла з-під коліс: у Львові кришка каналізаційного люка вбила дитину. Фото: Варта 1.

"Внаслідок ДТП, пасажир автомобіля Acura MDX 2010 року народження (дитина), який знаходився на передньому пасажирському сидінні, від отриманих травм загинув на місці події. Обставини події встановлюються", - йдеться у повідомленні Департаменту цивільного захисту.

Вилетіла з-під коліс: у Львові кришка каналізаційного люка вбила дитину. Фото: ДСНС ЛьвівщиниВилетіла з-під коліс: у Львові кришка каналізаційного люка вбила дитину. Фото: ДСНС Львівщини

На місце аварії вночі виїжджали перший заступник міського голови Львова Андрій Москаленко і заступниця мера з питань ЖКГ Ірина Маруняк.

За словами Москаленка, за фактом трагедії мерія почала службове розслідування.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах